Sezer Yesiltas
27 Şubat 2008
 

Siteniz için Canlı Destek Hizmeti
Google'ın Google Talk ürününe kattığı yeni bir özellik sayesinde web sitenizde ziyaretçilerinize anında destek verebileceksiniz. Google'ın bu müthiş servisi tabi ki ücretsiz. Yapmanız gereken hala yoksa bir Google hesabı açtırmanız, gerisi çok kolay.

Hizmetten faydalanmak için buradaki adresten alacağınız kod parçasını web sitenize koymanız gerekiyor, bu kod parçası sitenizde canlı destek için bir görsel oluşmasını sağlıyor. Bu görsel, çevrim içi ya da dışı olduğunuzu gösteriyor ve sizinle direk bir sohbet oturumu açılabilmesini sağlıyor. Görseli bir miktar özelleştirebilmenize de olanak sağlanıyor.



Bu servisin adı Google Chatback. Yukarıdaki sayfada görüldüğü üzere Kendinize bir takma isim ve görselinize bir başlık belirleyebiliyorsunuz. Daha sonra oluşan kodu sitenizin uygun bir yerine kopyalabilirsiniz. Eğer Google Talk üzerinden durumunuzu Meşgul olarak ayarladıysanız, görüşmeye kapalı durumda oluyorsunuz.



Bu servisi web sitenize koyduğunuzda gerçek Google hesabınız görüntülenmemektedir. Sizinle görüşenler ise Guest adında biri olarak size görünecektir.

Aşağıda sizinle görüşen kişinin ekranı yer almaktadır:



Burada ise size gelen sohbet talebini görüntüsü yer alıyor:

Etiketler: , ,

 
Yorumlar:
yok artık.
 
Yeni başlayanlar için birazda worldpress ten bahsedermisiniz?
 
MERHABALAR BEN TESADÜFEN SİTENİZİ GÖRDÜM ÇOK AÇIKLAYICI OLMUŞ.AYRICA İLK DİKKATİMİ ÇEKEN ŞEY SOYADINIZ OLDU.BENİMDE ZUHAL YEŞİLTAŞ ELAZIĞ.HOŞÇAKALIN İYİ ÇALIŞMALAR DİLİYORUM .
 
IsYazilim.com un Canlı Destek sistemini ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Sadece javascript kodunu uygun gördüğünüz yere eklemeniz yeterli.

GoogleTalk ın ötesinde, ziyaretçilerinizle ilgili ayrıntılı bilgileri görmenize ve onları görüşmeye davet etmenize de olanak sağlıyor.

Proaktif davet, sesli ve görüntülü uyarılar ve detaylı ziyaretçi bilgileri özellikleri mevcut. Sadece mambo joomla vb CMS lerde degil, her türlü web sitesinde kullanılabilir.

http://www.isyazilim.com
 
Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]





<< Ana Sayfa

Pardus... Özgürlük İçin...

Yeni yazılardan RSS ile haberdar olun
Yeni yazılardan Email ile haberdar olun
<$Kullandığım veya araştırdığım Windows, Linux veya Cep Telefonu yazılımların tanıtımını, ilgimi çeken web siteleri ve hizmetlerini ve bazı ufak tefek temel bilgileri vakit buldukça burada paylaşacağım.r /> 'Burada yer alan web sitesi,kurum,kuruluş veya yazılımlarla ilgili herhangi bir ticari ilişkim bulunmadğı gibi tüm yorumlar tamamen kişiseldir ve şahsi deneyimlere dayalıdır. Tanıtım yapılan yazılım ve hizmetler, üretici kuruluşa (ve yazdıklarımdan dolayı bana) herhangi bir sorumluluk yüklemez.'



<$
Fotoğrafım
Ad:
Konum: Istanbul, Türkiye